Pages

Friday, 18 April 2014

butterscotch pencake

assalamualaikum, hai semua

sejak dua menjak ni roti kat rumah ni selalu je terlebih. tak tahulah pasal apa
anak-anak macam kurang minat makan roti. hari  tu My Beloved Hubby ada
bawa roti butterscotch Gardenia. dulu-dulu saya pun suka sangat makan roti ni.
siap boleh request My Beloved Hubby beli kat luar sebab masa tu di kedai kami
belum lagi jual roti Gardenia. tapi sekarang ni taktahu pasal apa saya sudah kurang
minat makanan dan minuman manis.
melalut pula ke bende lain.... roti butterscotch ni tak diusik oleh anak-anak.
tarikh luput pun makin dekat so, dari membazirkan mohlah kita modify jadi
makanan kesukaan semua.

               BUTTERSCOTCH PENCAKE

boleh juga dipanggil LEMPENG BUTTERSCOTCH kira nama melayu lah
camtu. sedap tau wangi je satu rumah semasa masak pencake ni.

                                                  


jom makan pencake sama-sama.
wassalam