Pages

Sunday, 26 January 2014

gadget follower

assalamualaikum, hai semua

dalam entri kali ni saya nak cerita lagi pasal blog
baru sekejap tadi tengah explore blog dashboard, kali ni
dapat lagi satu ilmu pasal cara nak letak gadget follower.
sebelum nie ada jugak baca tutorial letak follower ni kat blog-blog otai
sampai naik juling mata saya tapi bila dah masuk bab HTML n coding ni
terus coding yang di copypaste tak keluar
copy coding semua ok je paste kat template pun pass tapi bila save
asyik keluar tulisan merah je.
so, tak nak sangat nak menyemakkan fikiran saya biarkan je blog saya
tanpa gadget follower. google +  tu dah lama buat.
jadi sesiapa nak yang sudi follow blog saya dipersilakan dengan hati yang terbuka.

wassalam