Pages

Friday, 31 January 2014

busy-bee

assalamualaikum, hai semua

hari ni public holiday ke? housewife macam saya ni mana ada cuti-cuti ni.
hari ni lah extra busy day coz esok ada buat small family gathering kat rumah saya.
nasib jugak x payah buat masak-masak just kene sediakan kek sahaja.
tapi kene pulak buat house-cleaning masa cuti sekolah ni.
saya paling tak suka buat house-cleaning time cuti sekolah sebab
rasa lagi tension dengan gelagat anak-anak yang terlebih rajin


belum selesai BW huhuhu...

wassalam