Pages

Wednesday, 2 April 2014

entri tak tahu tajuk

assalamualaikum,hai semua

hari Khamis ni tadika Kemas adik ashiqa akan buat Lawatan sambil belajar
ke balai polis, balai bomba, masjid negeri Shah Alam dan sekolah seksyen7.
hari ini baru dapat surat pemberitahuan terus teruja melampau si budak kecil ni.
My Beloved Hubby macam berat hati je nak lepas anak daranya sebab selapas
lawatan budak-budak akan balik dalam pukul 3pm. masa tu biasanya saya dan
My Beloved Hubby akan on-the-way pulang dari hospital melawat My MIL.

saya yang beria sangat memujuk My Beloved Hubby bagi anak kesayangan saya
ni pergi lawatan sambil belajar tu. yelah bukan senang dapat pergi lawatan macam ni
pengalaman anak-anak masa kecil ni akan jadikan mereka lebih independent.



sudah lama tak letak gambar budak ni
inilah budak yang tidak cukup tidur tapi nak juga ikut pergi maknya ke pasar malam.
dianak ikut pun bukannya nak main buai kat taman permainan. mata pun dah kuyu
je.

wassalam