Pages

Friday, 27 December 2013

shopping barang sekolah

assalamualaikum, hai semua

akhirnya beres sudah 80% persiapan ke persekolahan tahun2014
hari pagi-pagi lepas solat subuh lagi mula bersilat di dapur masak sarapan
nasi goreng
then masak pula lauk untuk tengahhari sambil tu
suruh budak-budak siap mandi n makan
hectic..sungguh
sapa kata senang nak jaga anak bila anak dah besar sikit
huhuhu...
huhahuha around 9.45am jugak saya sempat bersiap
then hubby balik angkut semua bawa pergi klang
nasib jugaj sempat siap kalau x kene sedas dari hubby
boleh spoil mood shoping tau
kali nie shopping school stuff x banyk sangt sebab mana yg
boleh guna lagi tu kita recycle jelah
shopping kali ni pun keadaan pretty manageable
tu pun siap kene upah dengan makan kat KFC
xdelah over-spend walaupun ade juga beli
barang yang xde dalam list
sayalah rambang mata tengok skirt labuh Acut
last-lst pujuk hati kata present birthday
hahaha

wassalam