Pages

Monday, 23 December 2013

ibu rafif first giveaway

assalamualaikum, hai semua

this another giveaway that i join
giveaway ni sangt simple( nak yang senang je) dibuat oleh
cik puan mimi 
hadiah nya sngat menarik, cara nak join


Contest ni senang je. 
Ibu2 mesti buat satu entry dan tempek gambar anak sedang bermain/belajar di playroom/playcorner masing2. Hehe. Mesti la guna gambar anak sendiri ye. Anak betul. Anak tekak tak layan. 

Syarat2;
>Follow blog i dlu. Ada kat tepi ni. Tekan je follow!
>Buat entry dengan meletakkan SEKEPING saje gambar. (Gambar paling best)
>Terangkan la tentang situasi gambar tersebut. (Contoh anak tengah main piano baru beli guna duit bonus ke.lol) 
>Once dah joint, nanti tempek link di ruangan komen ye. (I akan check one by one)

Itu saje! Tarikh tutup penyertaan: 31 December 2013 (lambat lagi)







mimi, anak saya x de playroom@play area yang khusus
bagi anak saya ashiqa the whole house is her play area
yang nie basikal kesukaannya

wassalam