Pages

Monday, 23 December 2013

bila berblogging

assalamualikum, hai semua

dulu sebelum mula berblogging ingat senang je tulis blog nie
asal ade idea untuk menulis n kreatif cara penulisan kita senang je
tapi once dah start berblogging baru saya tah nothing easy in our daily life
kalau keluar pun asyik ingat pasal blog n entry je
so, Alhamdulillah Allah memeberikan saya idea tajuk untuk menulis entry
kadang tu ade je idea nak buat entry pasal sesuatu tapi x dapat online mase tu
so, saya selalunya akan jot-down tajuk sesuatu entry dlm phone
bila dah online terus tulis dan save dulu
bila buat cam ni senang sikit x payah nak berlama-lama depan blog dasboard
terkebil-kebil x tahu nak tulis apa( eh, tulis ke menaip hah? ah, lantaklah
nak sebut tulis jugak hehehe)
rase seronok pula membuat sesuatu yang kita suka n minat
masa berllu pun x terasa (oopppss.. tapi rutin harian as
mum n wife pun diutamakan ok)

wassalam