Pages

Monday, 11 April 2016

Powerbank


Assalamualaikum,

Sebelum pergi famili gathering masa cuti sekolah dulu lagi saya pasang angan-angan untuk beli powerbank. Bukan apa hp Lenovo ni bukan macam hp Nokia C3 saya sebagai sebelum ini, hp Lenovo memang cepat habis bateri.

Kalau saya nak balik kampung pun saya tak bagi anak-anak guna hp sangat dalam perjalanan. Yalah buatnya bateri hp habis naya nak caling-caling.
So, dua hari lepas time hubby tersayang saya pergi beli kad topup saya ikutlah. Tanya kat budak cina jaga kaunter ada powerbank tak. Dia cakap hanya ade jenama Pineng 10000mph saja.

Jadi apa lagi grab n pay lah. Sejak guna powerbank ni kan saya rasa hp saya ni lebih cepat cas naik bila guna powerbank dari direct charge. Juga convinient untuk dipegang.

Wassalam