Pages

Saturday, 8 March 2014

GA 2nd Birthday Blog Cahaya Hidupku

assalamualaikum, hai semua

      klik here to join

nasib baik juga perasan saya diinvite oleh sahabat blogger wafa untuk join
Giveaway 2ND Birthday Blog Cahaya Hidupku. selepas tu saya pun terjah blog sis
ni secara roughly. yelah manalah larat nak baca semua entry. silap-silap boleh habis
tarikh entry GA ni. pada pandangan saya blog Cahaya Hidupku ni berkisarkan tentang
resepi, kisah hidup, kisah anak-anak tuan blog. comel-comel anak nya. kira macam blog
saya jugalah. sis yati isa nanti saya khatam blog sis ye.
senang je nak join GA ni:

1. Jadilah sahabat di blog saya... maknanya jadilah follower saya :)
2. Buat entri tentang Giveaway saya ni di entri kekawan ye tulis "2ND BIRTHDAY BLOG CAHAYA HIDUPKU " 12 MAC 2014"
Jika tak keberatan buatlah sedikit komen mengenai blog saya di entri kekawan ye... 
3. Tag tiga kekawan anda utk menyertai Giveaway ni..
4. Giveaway ini bermula 5 Mac sehingga 12 Mac 2014
5. Giveaway ini hanya di buka kepada blogger  di Malaysia sahaja. ( ini kerana dr luar Malaysia hendak menyertai.)


ok saya tag 3 orang sahabat blog saya
                           pink umi@ mimi azirah
                            irfa@happy irfa
                         alona @cintamaniszlite 

jom join ramai-ramai supprt yati isa
wassalam