Pages

Wednesday, 19 February 2014

COKOLAT COKOLI SEGMEN BY TENGKUBUTANG

assalamualaikum, hai semua

nak menang coklat Daim yang sedap tak???? kalau nak jom join segmen ni.
segmen ni dibuat oleh TengkuButang bagi pihak Embun Beauty House.

klik sini untk join


SYARAT-SYARAT
#Follow Blog teman (tak follow pun xpe.. huwaaa..)
#Copy BANNER diatas dan tempekkan di entri korang (WAJIB!)
#Buat entri bertajuk-->COKOLAT COKOLI SEGMEN BY TENGKUBUTANG (WAJIB!)
(pastikan Banner di link kan ke entri segmen ini yea)
#tinggalkan link penyertaan korang kat bawah ni..

LIKE Fanpage Embun Beauty House (WAJIB!)
LIKE dan komen Rangup! pada gambar ini-->KLIK (WAJIB!)
(bilangan peserta yang buat entri dan kiraan berapa orang LIKE Fanpage 
dan komen akan dikira yea.. so.. jangan terlepas syarat lak yea.. heee.. )

dan Hadiahnya ialah..
--> Coklat Daim 1 paket 300gm (65 pcs..) 
---> Pepero 1 kotak
---> Coklat Daim 20 biji

wassalam