Pages

Wednesday, 22 January 2014

di klinik kesihatan

assalamualaikum, hai semua

pagi tadi pergi lagi ke klinik kesihatan pelabuhan klang
teman my MIL for a routine checkup
again this time also my is who send and pick us
another visit to government clinic that makes me damn bore
tapi nak buat macam mana kan 'u have to do what u have to do'
even tak suka  sekalipun kenelah tabah n redha menghadapinya
even pergi ke private hospital pun kene sabar menunggu kan
tengah duk mengelamun tengok tv yang menyiarkan rancangan yang amat
membosankan teringat kata-kata anak dara saya suatu ketika bila
berada di bank yang punyalah lama tunggu untuk nombor dipanggil
saya suruh ashiqa tengok tv kat bank tu tiba-tiba anak saya yang baik itu bersuara

' boringlah mak tengok tv ni kan bagus kalau ade chanel cartoon kat tv
barulah seronok tengok tv, orang datang sini pun suka je'
hehehe... x tahu nak kata apa



wassalam