Pages

Sunday, 19 June 2016

Puasa day 14

Assalamualaikum,

Hari dah hari ke 14puasa saya belum list down nak buat biskut raya apa. Tapi ada plan nak start buat biskut raya hari rabu ni. Lagipun rabu ni Hari Nuzul Al-quran.

Hubby pun belum shopping baju raya.  Puasa tahun ni macam tak bersemangat je nak sambut raya. Biasanya saya yang beria time puasa.
Takpalah tahun ni kita sambut raya sederhana je. Raya nanti nak pergi mana pun tak plan lagi. Kalau tanya Hubby mesti cakap tak payah pergi mana-mana,  duduk rumah je.
Tapi demi anak-anak kena juga pergi mana-mana. Lagipun Hubby tersayang saya ni bukan selalu cuti.
Lagi satu benda yang membuatkan saya stress ialah window blind belum beli. Actually, i suppose buy blind at Nilai3 the other day. Tapi shopping tudung sakan sampai lupa.
Lagipun, i have no idea where to look foe the blind.
Hurrmmm....

Wassalam