Pages

Monday, 13 January 2014

sunday with great food

assalamulaikum, hai semua

hari ahad saya sekeluarga prgi ke kenduri arwah ayah my  1st SIL
kat taman Sunway.
arwah ni paksu kepada hubby, pangkat bapa saudara kepada saya juga
5years back arwah kene amputasi diabetes n kakinya kene potong paras bawah lutut
sejak itu arwah seolah hilang semangat
YA ALLAH tempatkanlah arwah di kalangan orang beriman.amiinn..

tadi nak cerita pasal makanan kat khenduri tapi tersesat pulak tulis pasal arwah
hingga feeling-feeling
makanan kat kenduri sangat sedap (titik)
disahkan oleh cik puan kecil NURUL ASYIQA.hehehhe
siap request suruh maknya masak kurma kambing macam tu kat rumah
tak tahulah bila maknya rajin masak kurma kambing
bagi tekak saya selain lauk-pauk puding suji yg disediakan sebagai
desert paling sedap
hhmmm... masih terasa kelemakan puding n keharuman minyak sapi di lidah

minggu ni ade 2 hari mid week holiday. ade plan apa-apa ke??

wassalam