Pages

Friday, 22 April 2016

Kenduri

assalamualaikum, bulan april dan mei ni banyak betul dapat jemputan kahwin. boleh dikatakan every weekend ada je kenduri yang kena attend. bukan hari ahad aja hari sabtu pun ada. bila banyak sangat jemputan rasa malas pulak nak pergi. yalah weekend dah lah kena prepare baju sekolah, kasut, homework anak-anak lagi. dalam rasa malas tu ada benda best jugak pasal kenduri dapat jumpa sanak-saudara dan kawan-kawan, dapat makan sedap( hehehe...), dapat buah tangan@ cenderahati.

Ini entry tentang kenduri ke atau cenderahati???? Ini blog saya suka hati sayalah kan... hihihi...
Saya selalu tak puas hati jika si tuan rumah beri sesuatu cenderahati berupa barang hiasan. ( wedding orang lain awak pula tak puashati, apa kes tifa oii...)
Ini pendapat sayalah, better beri sesuatu yang manfaat seperti desert. Balik -balik isu makanan jugak kan.
Ini antara cenderahati yang saya dapat semasa attend kenduri.  Saya rasa cenderahati macam ni sangat unik.

Wassalam